Polní ulice v Přerově se uzavírá, dotkne se to i autobusů

Upozornění: Informace na této stránce již nejsou platné! Aktuální údaje získáte na titulní stránce či v hlavním menu.

Jednu z klíčových komunikací v Přerově, Polní ulici, čeká od 11. března do 30. června uzavírka. Komunikace na průtahu městem se uzavře kvůli stavbě nového mimoúrovňového křížení s železnicí. Uzavírka se bude týkat i autobusů veřejné dopravy.

Polní ulici čeká uzavírka úseku od křižovatky s ulicemi Olomoucká, Lipnická a Velká Dlážka (u supermarketu Lidl) až po čerpací stanici.

Autobusy MHD budou vedeny po objízdné trase vedoucí ulicemi Komenského, Palackého a Velká Dlážka. Místo zastávky Přerov, Polní budou v čase uzavírky obsluhovat zastávky Přerov, pivovar; Přerov, Palackého a Přerov, Velká Dlážka a dále pojedou po stávající trase.

Trasa autobusů příměstské linky VLD 950154 povede z ulice Velké Novosady přes most Legií s odbočením na nábřeží Dr. Edvarda Beneše, ulicí Velká Dlážka ke světelné křižovatce u Lidlu a dále ve stávající trase.

Odborníci očekávají velké zatížení především v případě ulice Velká Dlážka, kam se přesune největší část automobilového provozu z ulice Polní. Je proto nutné počítat s dopravním přetížením komunikace, kolonami a s nimi souvisejícím zpožděním.. To se může dotknout také dalších příměstských linek i autobusů MHD.