Žáci a studenti mohou využívat průkaz ISIC při cestování v IDSOK

Upozornění: Informace na této stránce již nejsou platné! Aktuální údaje získáte na titulní stránce či v hlavním menu.

Žáci a studenti mohou již třetím rokem jezdit vlaky, autobusy a tramvajemi v Olomouckém kraji na svůj mezinárodní průkaz ISIC. Průkaz ISIC je možné použít v osobních a spěšných vlacích, autobusech a městské hromadné dopravě. Studenti jím mohou nahradit papírový žákovský průkaz, který jim musela potvrzovat škola.

Novinkou IDSOK pro cestující, která značně zjednodušuje vyhledávání spojů i cen jízdného a zobrazuje online pozice vozidel IDSOK, je webový vyhledávač www.CESTUJOK.cz

průkaz ISIC

Výhodou aplikace je zobrazování informací o trase spojení včetně aktuální polohy jedoucích spojů na mapě, ceny jízdního dokladu a zón IDSOK, kterými spoj projíždí. Odpadá tak potřeba hledat spoje nebo zóny IDSOK v tištěné brožuře, nebo přílohách tarifu IDSOK.

Dotazy cestující veřejnosti k jízdním řádům, novinkám a slevám na jízdném, možnostem odbavení a výhodám cestování v IDSOK v Olomouckém kraji ochotně vyřídí pracovníci Infolinky IDSOK 588 88 77 88.  Na Infolinku IDSOK lze volat v pracovních dnech od 5:00 do 22:30 hodin (mimo víkendy a dny pracovního klidu). 

Další informace získáte přímo na adrese www.CestujOK.cz 

Infolinka IDSOK 588 88 77 88